Restaurant Hoogezand

Kom langs vanuit Hoogezand bij Restaurant de Basiliek!

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, laten genieten en daarom nodigen we iedereen uit Hoogezand en omstreken uit om gezellig in ons restaurant in Appingedam te komen eten! Restaurant de Basiliek biedt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer en een unieke, prachtige locatie. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Iedereen is bij ons welkom en dat blijkt uit onze menukaart. Deze is namelijk lekker uitgebreid en uiteenlopend, zodat er voor iedereen een heerlijk gerecht op staat. Zo serveren we verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, van een goede saté tot een heerlijk bereide kreeft! Bekijk onze menukaart ook eens online.

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Verrassing van de chef!

U kunt zich ook door ons laten verrassen! Onze chef heeft iedere avond namelijk een heerlijk verrassingsmenu samengesteld, waarbij alle gangen perfect op elkaar aansluiten. U heeft hierbij de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen diner en u kunt er ook het bijpassende wijnarrangement bij kiezen! We serveren dan bij iedere gang het perfecte wijntje, wat zorgt voor de ultieme smaakbelevenis.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Hoogezand bent u dus maar eventjes onderweg!

Een wereldse wijnkaart

Voor de echte wijnliefhebbers hebben we naast een uitgebreide menukaart ook een uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit landen zoals Israël, Chili, België, Frankrijk en meer. Met dit ruime assortiment en onze kennis over de verschillende wijnen kunnen we u altijd een wijntje aanbieden dat perfect aansluit bij uw gerecht én uw smaak!

Authentieke smaken met de KOPA houtskooloven

We hebben onze keuken uitgerust met een échte KOPA houtskooloven. Met deze combinatie van grill en oven garanderen we heerlijke, authentieke barbecuesmaken aan al onze gerechten. Vis, vlees én groenten worden op een unieke wijze bereid en ieder gerecht wordt een ware smaakbeleving. Kom snel bij ons langs op de smaken zelf te ervaren!

Reserveren?

Wilt u een avondje heerlijk dineren op een unieke locatie en genieten van zowel de omgeving als geweldige smaaksensaties? Reserveer dan snel een tafeltje bij Restaurant de Basiliek in Appingedam. Vanaf Hoogezand bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via ons online reserveersysteem of door ons even te bellen.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen