High Tea de Basiliek

High Tea smaakbeleving

In ons restaurant de Basiliek kunt u ook terecht voor een High Tea. In een historische omgeving kunt in een sfeervolle omgeving genieten van onze ambachtelijk en tevens regionaal bereide producten.

In samenwerking met het Bakkershuisje en het Theevrouwtje hebben wij een heerlijke High Tea combinatie van 7 zoetigheden gecombineerd met huisgemaakte sandwiches en smoothies. Voor € 19,50 per persoon kunt u al genieten van onze High Tea.

Heeft u dieetwensen voor de High Tea zoals lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of een allergie waar we rekening mee moeten houden, dan kunt u dit aangeven bij het opmerkingenveld bij de reservering.

 

 

Heeft u iets te vieren?

Een team overleg of een gezellige vriendinnen middag? Dan is een High Tea wellicht een goed idee voor uw uitje.

Een traditionele High Tea bestaat uit een aantal elementen. Zoet, hartig, chocolade, koekjes en natuurlijk de traditionele scones. Alles wordt met zorg geselecteerd en voor u persoonlijk klaar gemaakt.  U moet denken aan hartige taart, luxe brood snacks, sandwiches, scones met jam en room, heerlijke chocolade, roomboter koekjes en heerlijke mini gebakjes.

Alles is in restaurant de Basiliek aanwezig om de High Tea te beleven en te genieten.

Reserveren

 

Restaurant de Basiliek

Een High Tea in restaurant de Basiliek vind plaats in een historische setting. De huidige kleine neogotische kerk werd na een landelijke inzamelingsactie in 1900-1901 gebouwd naar een ontwerp van de architecten Gerardus Adrianus Ebbers en A.J. van Schaik. In 2017, na diverse andere functie te hebben vervuld, werd de kerk grondig verbouwd en was restaurant de Basiliek een feit.

Behalve heerlijke à la carte gerechten zijn we in 2019 gestart met de High Tea en High Wine. Door samen te werken met lokale partijen, o.a. het bakkershuisje, kan restaurant de Basiliek u laten genieten van smaak en sfeer.

 

High Tea met vrienden, team of familie

Om te genieten van een High Tea met al dit lekkers met familie, vrienden of team dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

 

Reserveren High Tea

Vul uw gegevens in en wij reserveren een plekje voor u in ons restaurant of bij mooi weer op ons terras.

 

Reserveer een High Tea