Menukaart

Bekijk onze nieuwe januari 2019 menukaart

 

Download onze menukaart April 2019     Download onze wijnkaart 2019    Download onze Lunchkaart

 

 

Chefsmenu

Verrassing van de Chef

 

Wijn-arrangement

     
3 gangenmenu € 35,00 € 15,00
4 gangenmenu € 40,00 € 20,00
5 gangenmenu € 45,00 € 25,00

 

 

Diner

Voorgerechten

 

Torentje van komkommer en geitenkaas

€ 11,75
Met een dressing van wortel*  

Terrine van lamsham

 € 11,75
Met een crème van honing en tijm en een chutney van vijgen

Carpaccio

 € 11,75
Met biologische blaarkopkaas en truffelmayonaise  

Cocktail van Zoutkampergarnalen

 € 11,75
Met een schuim van zwarte knoflook
 
   

Soepen

Reserveren
   

Paddenstoelencrèmesoep

€ 6,50
Gevuld met kruidenroom  

Krachtige kippenbouillon

€ 6,50
Gevuld met voorjaarsgroenten en gerookte kip
 

Groninger mosterdsoep

€ 6,50
Gevuld met droge worst en prei  
   

Tussengerechten

Reserveren
   

Geroosterd buikspek

€ 14,50
Met zoete aardappel en rode wijnsaus  

Risotto*

€ 13,50
Met rode biet en korenbloemkaas  
   

Hoofdgerechten Vegetarisch

Reserveren
   

Lasagne*

€ 18,50
Met paddenstoelen en geroosterde knolselderij, gecombineerd met schuim van nootmuskaat  

Parelcouscous*

€ 18,50
Met seizoensgroenten en een dressing van waterkers  
   

Hoofdgerechten Vis

Reserveren
   

Sliptong

€ 22,50
Geserveerd met een groene kruidensaus  

Zalmfilet

€ 19,95
Geserveerd met witte wijn saus  

Vis van de afslag

€ 19,95
Dag verse vis uit de Noordzee  
   

Hoofdgerechten Vlees

Reserveren
   

Saté van de haas

€ 19,50
Atjar, kroepoek en seroendeng  

Mixed Grill

€ 21,50
Combinatie van rund, kip en varken  

Tournedos

€ 25,50
Geserveerd met rode wijnsaus  
   

Houtskooloven

Reserveren
Specialiteiten uit de houtskooloven  
   

Ribeye

€ 25,00
250 gram geserveerd met truffeljus  

Entrecote

€ 25,50
250 gram geserveerd met truffeljus  

T-bone

€ 32,50
550 gram geserveerd met truffeljus  
   

Nagerechten

Reserveren
   

Kersentaartje

€ 8,50
Met ijs van frambozen   

Combinatie van bramen en chocolade

€ 8,50
Met parfait bramen en merengue van Verveine  

Crème Brûlée

€ 8,50
Met sorbetijs van chocolade  

Grand dessert

€ 18,50
Nagerecht voor 2 personen  

Kaasplankje

€ 9,50
Diverse smaken  

 

Reserveer voor Diner of Lunch

 

Lunch

Lunchkaart

Reserveren
   

Carpaccio*

€ 8,50
Truffelmayonaise met pijnboompitten  

Gerookte zalm*

 € 8,50
Citrus met gemarineerde komkommer

Eitje ham kaas*

 € 8,50
Gebakken biologische eieren met ham en kaas  

Bourgondische Kroket*

 € 8,50
Bourgondische kroketten met mosterd  

Geitenkaas*

 € 8,50
Geitenkaas met honing met walnoten  
   
* Keuze uit ambachtelijk boeren wit of bruin brood  
   

Lucnch specials

Reserveren
   

12 uurtje ‘de Basiliek’

€ 12,00
Soep van de dag met een broodje carpaccio, een broodje gerookte zalm of bourgondische kroket Keuze uit ambachtelijk boeren wit- of bruinbrood  
   

Maaltijdsalade

€ 10,00
Bij onze maaltijdsalade kunt u kiezen uit Gerookte zalm, Carpaccio of Geitenkaas Keuze uit ambachtelijk boeren wit of bruin brood  
   

Entrecote

€ 17,50
Geserveerd met boerenfriet en salade  
   

Saté ‘Basiliek’

€ 13,50
Sate van van de haasmet atjar, seroendeng en boerenfriet en salade  
   
   

 

 

Reserveer voor Diner of Lunch