Restaurant Winsum

Kom langs vanuit Winsum bij Restaurant de Basiliek!

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, laten genieten en daarom nodigen we iedereen uit Winsum en omstreken uit om gezellig in ons restaurant in Appingedam te komen eten! Restaurant de Basiliek biedt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer en een unieke, prachtige locatie. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Iedereen is welkom in Restaurant de Basiliek. Daarom hebben we de menukaart ook zo opgebouwd dat er voor iedereen wat op te vinden is. Van een goede saté tot heerlijk bereide kreeft. Van vlees- en visgerechten tot vegetarische maaltijden. Waar u ook van houdt: u vindt het op onze menukaart! Bekijk de menukaart op de website.

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Verrassing van de chef!

U kunt zich ook door ons laten verrassen! Onze chef heeft iedere avond namelijk een heerlijk verrassingsmenu samengesteld, waarbij alle gangen perfect op elkaar aansluiten. U heeft hierbij de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen diner en u kunt er ook het bijpassende wijnarrangement bij kiezen! We serveren dan bij iedere gang het perfecte wijntje, wat zorgt voor de ultieme smaakbelevenis.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Winsum bent u dus maar eventjes onderweg!

Een wereldse wijnkaart

Voor de echte wijnliefhebbers hebben we naast een uitgebreide menukaart ook een uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit landen zoals Israël, Chili, België, Frankrijk en meer. Met dit ruime assortiment en onze kennis over de verschillende wijnen kunnen we u altijd een wijntje aanbieden dat perfect aansluit bij uw gerecht én uw smaak!

Smaakbelevingen met de KOPA houtskooloven

In onze keuken maken wij gebruik van échte KOPA houtskoolovens. Deze combinatie tussen grill en oven zorgt voor geweldige, authentieke smaken in alle gerechten; vlees, vis én groente worden allemaal op een unieke manier bereid en de gerechten worden ware smaakbelevingen. Kom snel eens langs en ervaar zelf de heerlijke smaken!

Reserveren?

Wilt u onze unieke locatie komen bekijken, onze geweldige gerechten proberen en een avondje heerlijk genieten? Reserveer dan snel een tafeltje en kom bij ons langs in Appingedam! Vanaf Winsum bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via onze online agenda of via de telefoon.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen