Restaurant Ten Post

Restaurant de Basiliek – het béste restaurant in de omgeving van Ten Post!

Met onze unieke locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, én een enorme passie voor lekker eten is Restaurant de Basiliek in Appingedam het béste restaurant in de omgeving van Ten Post! Kom ook genieten van de unieke, klassieke sfeer in de oude kerk en proef het heerlijke eten van onze uitgebreide menukaart. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Iedereen is welkom in Restaurant de Basiliek. Daarom hebben we de menukaart ook zo opgebouwd dat er voor iedereen wat op te vinden is. Van een goede saté tot heerlijk bereide kreeft. Van vlees- en visgerechten tot vegetarische maaltijden. Waar u ook van houdt: u vindt het op onze menukaart! Bekijk de menukaart op de website.

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Een wisselend chefsmenu

Laat u zich liever verrassen? Dat kan! Onze chef maakt van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis en schotelt u met alle plezier 3, 4 of 5 met liefde bereide, perfect op elkaar aansluitende gangen voor. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met eventuele allergieën of dieetwensen. Daarnaast kunt u bij het chefsmenu ook een wijnarrangement krijgen, waarbij u bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Ten Post bent u dus maar eventjes onderweg!

Een wereldse wijnkaart

Voor de echte wijnliefhebbers hebben we naast een uitgebreide menukaart ook een uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit landen zoals Israël, Chili, België, Frankrijk en meer. Met dit ruime assortiment en onze kennis over de verschillende wijnen kunnen we u altijd een wijntje aanbieden dat perfect aansluit bij uw gerecht én uw smaak!

Authentieke smaken met de KOPA houtskooloven

We hebben onze keuken uitgerust met een échte KOPA houtskooloven. Met deze combinatie van grill en oven garanderen we heerlijke, authentieke barbecuesmaken aan al onze gerechten. Vis, vlees én groenten worden op een unieke wijze bereid en ieder gerecht wordt een ware smaakbeleving. Kom snel bij ons langs op de smaken zelf te ervaren!

Reserveren?

Wilt u een avondje heerlijk dineren op een unieke locatie en genieten van zowel de omgeving als geweldige smaaksensaties? Reserveer dan snel een tafeltje bij Restaurant de Basiliek in Appingedam. Vanaf Ten Post bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via ons online reserveersysteem of door ons even te bellen.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen