Hollands Hoop theater

Hollands Hoop Diner

HOLLANDS HOOP IS EEN GROOTSE EN MEESLEPENDE MUZIEKTHEATERVOORSTELLING GESPEELD DOOR EEN STERRENCAST OP ÉN MET HET GRONINGER PLATTELAND. MET FILMISCHE EN AVONTUURLIJKE MUZIEK DOOR EEN 27-KOPPIG ORKEST.

Hollands Hoop is een voorstelling over lijken die uit de kast komen, of misschien wel voor eeuwig in de bodem blijven liggen. Over erfenissen uit het verleden, die net als de boerderij en het land van generatie op generatie doorgegeven worden. Over trammelant tussen vaders en zonen, in het heden en verleden. En over bedreigingen voor het Groninger platteland, vroeger en nu.

 

 

Dit alles en meer, beleef je tijdens de meeslepende, bloedstollende muziektheatervoorstelling Hollands Hoop, van 17 augustus tot en met 11 september op Hoog Hammen in Overschild.

 

Bron: www.zummerbuhne.nl

 

Hollands Hoop

 

WILT U VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING HEERLIJK DINEREN OP EEN UNIEKE LOCATIE IN DE BUURT? KOM DAN GENIETEN VAN EEN 3-GANGEN KEUZEMENU (vis/vlees/vegetarisch)  VOOR SLECHTS € 39,50 P.P.)

 

* Deze aanbieding is te reserveren op basis van beschikbaarheid en excl. consumpties.

 

Via de onderstaande link reserveert u makkelijk en snel een tafel bij de Basiliek via ons online reserveringssysteem. Vermeld in het opmerkingenveld dat u gebruik wenst te maken van het Hollands Hoop menu.

 

 Reserveer hier uw tafel