Catering de Basiliek

Geniet van heerlijk eten met de catering van De Basiliek uit Appingedam!

Geniet van heerlijk eten op iedere locatie in Appingedam en omstreken met de catering van De Basiliek! Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij graag de catering en/of de buffetten. Van borrelgarnituren tot heerlijke lunches en van warme gerechten tot complete buffetten: De Basiliek is uw professionele cateraar en maakt ieder evenement tot een succes!

 

Neem nu persoonlijk contact met ons op!

 

 

Catering de Basiliek
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Advies op maat
  • Iedere locatie en ieder budget
  • Uitgebreide mogelijkheden

 

 

Uniek maatwerk voor ieder evenement

Ieder evenement is uniek en u wilt natuurlijk ook dat de catering perfect aansluit op uw feest of partij. Daarom leveren we vooral maatwerk en denken we graag met u mee over de invulling van uw activiteit. Zo kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van de locatie, de bediening, de aankleding en de samenstelling van het gehele culinaire gebeuren, zodat uw evenement tot in de puntjes is geregeld.

Iedere locatie én ieder budget!

Bij De Basiliek heeft u te maken met een jong, dynamisch en dus flexibel team! Daardoor zijn we in staat om op iedere locatie in Appingedam of omstreken de catering te verzorgen en uw gasten een culinaire ervaring te bieden die hen altijd bij zal blijven. Wij kunnen zowel bij u thuis als op uw locatie te werk gaan en bieden voor ieder budget een passende oplossing!

Uitgebreide mogelijkheden

Wij bieden u een groot aanbod aan cateringmogelijkheden, waaronder lunches, borrelgarnituren, saladeschotels, warme gerechten, buffetten, barbecues, gourmetten en desserts. Door onze ruime keukens kunnen we 250 tot 350 warme maaltijden per dag aan, zodat we voor iedere gelegenheid die u kunt verzinnen de catering kunnen verzorgen!

 

 

Bespreek de mogelijkheden

 

 

Prachtige bruiloften

Heeft u al een locatie in Appingedam of omstreken en bent u op zoek naar catering voor uw bruiloft? Dan staan wij voor u klaar. We komen graag bij de locatie kijken om met jullie mee te denken over de mogelijkheden en kunnen jullie daarnaast ook helpen met de aankleding van de locatie, het regelen van de bruidstaart, de verzorging van het feest én het regelen van geschikt personeel. Zo bent u met De Basiliek verzekerd van een zorgeloze, prachtige dag!

Succesvolle bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten van ieder formaat bent u bij De Basiliek aan het juiste adres! Kerstborrels, nieuwjaarsrecepties, personeelsfeesten, jubilea en alle andere bedrijfsfeesten worden door ons tot in de puntjes verzorgd! Of u nu slechts een borrelhapje en een bruisend drankje of een compleet buffet wilt.

Neem contact op!

Wilt u er ook zeker van zijn dat uw evenement een daverend succes is? Schakel dan De Basiliek in! Met onze cateringkunsten en verzorging van randzaken organiseert u gegarandeerd een feest waar iedereen nog jaren met plezier aan terugdenkt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Catering online reserveren!

 

 

Catering Appingedam – Bedrijfsfeesten – Bruiloften – Complete verzorging