Restaurant Groningen

Kom langs vanuit Groningen bij Restaurant de Basiliek!

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, laten genieten en daarom nodigen we iedereen uit Groningen en omstreken uit om gezellig in ons restaurant in Appingedam te komen eten! Restaurant de Basiliek biedt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer en een unieke, prachtige locatie. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Iedereen is welkom in Restaurant de Basiliek. Daarom hebben we de menukaart ook zo opgebouwd dat er voor iedereen wat op te vinden is. Van een goede saté tot heerlijk bereide kreeft. Van vlees- en visgerechten tot vegetarische maaltijden. Waar u ook van houdt: u vindt het op onze menukaart! Bekijk de menukaart op de website.

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Het chefsmenu

In plaats van gerechten van onze menukaart kunt u ook kiezen voor het wisselende chefsmenu. Dit menu is in principe een verrassingsmenu dat onze chef speciaal heeft samengesteld. Door 3, 4 of 5 gerechten perfect op elkaar aan te laten sluiten, creëert de chef zo een smaakbelevenis waar u heerlijk van zult genieten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor het bijbehorende wijnarrangement, waarbij u bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Groningen bent u dus maar eventjes onderweg!

Een uitgebreide wijnkaart

Naast een uitgebreide menukaart hebben we ook heel veel verschillende soorten wijnen uit landen over de hele wereld. Zo hebben we wijnen uit onder andere Israël, Chili, België en Frankrijk. Met dit uitgebreide assortiment zorgen we ervoor dat we altijd een wijn hebben die perfect bij uw smaak en/of gerecht past. Uiteraard hebben we zelf alle wijnen al geproefd, zodat we u hier heel gericht in kunnen adviseren!

Authentieke smaken met de KOPA houtskooloven

We hebben onze keuken uitgerust met een échte KOPA houtskooloven. Met deze combinatie van grill en oven garanderen we heerlijke, authentieke barbecuesmaken aan al onze gerechten. Vis, vlees én groenten worden op een unieke wijze bereid en ieder gerecht wordt een ware smaakbeleving. Kom snel bij ons langs op de smaken zelf te ervaren!

Reserveren?

Wilt u een avondje heerlijk dineren op een unieke locatie en genieten van zowel de omgeving als geweldige smaaksensaties? Reserveer dan snel een tafeltje bij Restaurant de Basiliek in Appingedam. Vanaf Groningen bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via ons online reserveersysteem of door ons even te bellen.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen