Restaurant Delfzijl

Restaurant de Basiliek – het béste restaurant in de omgeving van Delfzijl!

Met onze unieke locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, én een enorme passie voor lekker eten is Restaurant de Basiliek in Appingedam het béste restaurant in de omgeving van Delfzijl! Kom ook genieten van de unieke, klassieke sfeer in de oude kerk en proef het heerlijke eten van onze uitgebreide menukaart. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie kunnen laten genieten. Daarom hebben we ook een uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen een lekkere keuze op staat. Van een goede saté tot een heerlijke kreeft. Bekijk onze menukaart, waar u vlees-, vis- en vegetarische gerechten op vindt, ook eens op onze website!

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Het chefsmenu

In plaats van gerechten van onze menukaart kunt u ook kiezen voor het wisselende chefsmenu. Dit menu is in principe een verrassingsmenu dat onze chef speciaal heeft samengesteld. Door 3, 4 of 5 gerechten perfect op elkaar aan te laten sluiten, creëert de chef zo een smaakbelevenis waar u heerlijk van zult genieten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor het bijbehorende wijnarrangement, waarbij u bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Delfzijl bent u dus maar eventjes onderweg!

Een uitgebreide wijnkaart

Naast een uitgebreide menukaart hebben we ook heel veel verschillende soorten wijnen uit landen over de hele wereld. Zo hebben we wijnen uit onder andere Israël, Chili, België en Frankrijk. Met dit uitgebreide assortiment zorgen we ervoor dat we altijd een wijn hebben die perfect bij uw smaak en/of gerecht past. Uiteraard hebben we zelf alle wijnen al geproefd, zodat we u hier heel gericht in kunnen adviseren!

Smaakbelevingen met de KOPA houtskooloven

In onze keuken maken wij gebruik van échte KOPA houtskoolovens. Deze combinatie tussen grill en oven zorgt voor geweldige, authentieke smaken in alle gerechten; vlees, vis én groente worden allemaal op een unieke manier bereid en de gerechten worden ware smaakbelevingen. Kom snel eens langs en ervaar zelf de heerlijke smaken!

Reserveren?

Wilt u onze unieke locatie komen bekijken, onze geweldige gerechten proberen en een avondje heerlijk genieten? Reserveer dan snel een tafeltje en kom bij ons langs in Appingedam! Vanaf Delfzijl bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via onze online agenda of via de telefoon.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen