Restaurant Veendam

Kom langs vanuit Veendam bij Restaurant de Basiliek!

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, laten genieten en daarom nodigen we iedereen uit Veendam en omstreken uit om gezellig in ons restaurant in Appingedam te komen eten! Restaurant de Basiliek biedt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer en een unieke, prachtige locatie. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Iedereen is bij ons welkom en dat blijkt uit onze menukaart. Deze is namelijk lekker uitgebreid en uiteenlopend, zodat er voor iedereen een heerlijk gerecht op staat. Zo serveren we verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, van een goede saté tot een heerlijk bereide kreeft! Bekijk onze menukaart ook eens online.

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Het chefsmenu

In plaats van gerechten van onze menukaart kunt u ook kiezen voor het wisselende chefsmenu. Dit menu is in principe een verrassingsmenu dat onze chef speciaal heeft samengesteld. Door 3, 4 of 5 gerechten perfect op elkaar aan te laten sluiten, creëert de chef zo een smaakbelevenis waar u heerlijk van zult genieten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor het bijbehorende wijnarrangement, waarbij u bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Veendam bent u dus maar eventjes onderweg!

Een uitgebreide wijnkaart

Naast een uitgebreide menukaart hebben we ook heel veel verschillende soorten wijnen uit landen over de hele wereld. Zo hebben we wijnen uit onder andere Israël, Chili, België en Frankrijk. Met dit uitgebreide assortiment zorgen we ervoor dat we altijd een wijn hebben die perfect bij uw smaak en/of gerecht past. Uiteraard hebben we zelf alle wijnen al geproefd, zodat we u hier heel gericht in kunnen adviseren!

Authentiek smaken met de KOPA houtskooloven

Wij werken met de welbekende KOPA houtskooloven, waarmee we een authentieke en unieke smaak garanderen voor al onze vlees-, vis- én vegetarische gerechten. De combinatie tussen grill en oven zorgt voor een geweldige smaakervaring die u lang bij zal blijven en waar u graag nog een keertje voor terug zal willen komen. Kom snel eens langs om de smaak te ervaren!

Reserveren?

Wilt u ook komen eten in Restaurant de Basiliek in Appingedam en de unieke sfeer, locatie én smaken proeven? Reserveer dan gemakkelijk online via onze online agenda, of neem telefonisch contact met ons op om een reservering te maken.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen