Restaurant Uithuizen

Restaurant de Basiliek – het béste restaurant in de omgeving van Uithuizen!

Met onze unieke locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, én een enorme passie voor lekker eten is Restaurant de Basiliek in Appingedam het béste restaurant in de omgeving van Uithuizen! Kom ook genieten van de unieke, klassieke sfeer in de oude kerk en proef het heerlijke eten van onze uitgebreide menukaart. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie kunnen laten genieten. Daarom hebben we ook een uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen een lekkere keuze op staat. Van een goede saté tot een heerlijke kreeft. Bekijk onze menukaart, waar u vlees-, vis- en vegetarische gerechten op vindt, ook eens op onze website!

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Het chefsmenu

In plaats van gerechten van onze menukaart kunt u ook kiezen voor het wisselende chefsmenu. Dit menu is in principe een verrassingsmenu dat onze chef speciaal heeft samengesteld. Door 3, 4 of 5 gerechten perfect op elkaar aan te laten sluiten, creëert de chef zo een smaakbelevenis waar u heerlijk van zult genieten. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor het bijbehorende wijnarrangement, waarbij u bij elke gang een heerlijke, bijpassende wijn geserveerd krijgt.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Uithuizen bent u dus maar eventjes onderweg!

Een wereldse wijnkaart

Voor de echte wijnliefhebbers hebben we naast een uitgebreide menukaart ook een uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit landen zoals Israël, Chili, België, Frankrijk en meer. Met dit ruime assortiment en onze kennis over de verschillende wijnen kunnen we u altijd een wijntje aanbieden dat perfect aansluit bij uw gerecht én uw smaak!

Authentieke smaken met de KOPA houtskooloven

We hebben onze keuken uitgerust met een échte KOPA houtskooloven. Met deze combinatie van grill en oven garanderen we heerlijke, authentieke barbecuesmaken aan al onze gerechten. Vis, vlees én groenten worden op een unieke wijze bereid en ieder gerecht wordt een ware smaakbeleving. Kom snel bij ons langs op de smaken zelf te ervaren!

Reserveren?

Wilt u een avondje heerlijk dineren op een unieke locatie en genieten van zowel de omgeving als geweldige smaaksensaties? Reserveer dan snel een tafeltje bij Restaurant de Basiliek in Appingedam. Vanaf Uithuizen bent u maar eventjes onderweg! Reserveren kan gemakkelijk via ons online reserveersysteem of door ons even te bellen.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen