Restaurant Loppersum

Restaurant de Basiliek – het béste restaurant in de omgeving van Loppersum!

Met onze unieke locatie, de oude Sint Nicolaaskerk, én een enorme passie voor lekker eten is Restaurant de Basiliek in Appingedam het béste restaurant in de omgeving van Loppersum! Kom ook genieten van de unieke, klassieke sfeer in de oude kerk en proef het heerlijke eten van onze uitgebreide menukaart. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Restaurant de Basiliek

 

  • Iedere maaltijd een ware smaakbeleving
  • Een modern restaurant in een klassieke kerk!
  • Uitgebreide menukaart
  • Wisselend chefsmenu inclusief wijnarrangement
  • Het mooiste restaurant van Noordoost-Groningen

 

De menukaart

Wij willen graag iedereen van onze fantastische locatie kunnen laten genieten. Daarom hebben we ook een uitgebreide menukaart, zodat er voor iedereen een lekkere keuze op staat. Van een goede saté tot een heerlijke kreeft. Bekijk onze menukaart, waar u vlees-, vis- en vegetarische gerechten op vindt, ook eens op onze website!

 

 

Bekijk onze menukaart

 

 

Verrassing van de chef!

U kunt zich ook door ons laten verrassen! Onze chef heeft iedere avond namelijk een heerlijk verrassingsmenu samengesteld, waarbij alle gangen perfect op elkaar aansluiten. U heeft hierbij de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen diner en u kunt er ook het bijpassende wijnarrangement bij kiezen! We serveren dan bij iedere gang het perfecte wijntje, wat zorgt voor de ultieme smaakbelevenis.

Hét restaurant van Noordoost-Groningen

Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt ook u genieten van deze fantastische locatie. We bieden u de hoogste kwaliteit in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer. En dat in het hart van Appingedam! Vanaf Loppersum bent u dus maar eventjes onderweg!

Een wereldse wijnkaart

Voor de echte wijnliefhebbers hebben we naast een uitgebreide menukaart ook een uitgebreide wijnkaart, met wijnen uit landen zoals Israël, Chili, België, Frankrijk en meer. Met dit ruime assortiment en onze kennis over de verschillende wijnen kunnen we u altijd een wijntje aanbieden dat perfect aansluit bij uw gerecht én uw smaak!

Authentiek smaken met de KOPA houtskooloven

Wij werken met de welbekende KOPA houtskooloven, waarmee we een authentieke en unieke smaak garanderen voor al onze vlees-, vis- én vegetarische gerechten. De combinatie tussen grill en oven zorgt voor een geweldige smaakervaring die u lang bij zal blijven en waar u graag nog een keertje voor terug zal willen komen. Kom snel eens langs om de smaak te ervaren!

Reserveren?

Wilt u ook komen eten in Restaurant de Basiliek in Appingedam en de unieke sfeer, locatie én smaken proeven? Reserveer dan gemakkelijk online via onze online agenda, of neem telefonisch contact met ons op om een reservering te maken.

 

 

Reserveer in onze online agenda of Of bel ons direct voor een reservering

 

 

Openingstijden

1 oktober tot 1 mei    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 12:00
keuken : 12:00 - 21:00 uur
     
1 mei tot 1 oktober    
maandag : Gesloten
dinsdag / zondag : Open vanaf - 10:00
Keuken : 12:00 - 21:00 uur

 

 

Restaurant Appingedam – De Basiliek – Unieke locatie – Heerlijke smaakbelevingen