Hop Hap Horeca

Hop Hap Horeca

De Basiliek is gesitueerd en de prachtige Nicolaas kerk in het middeleeuwse centrum van Appingedam, welke bekend staat om haar wereldberoemde hangende keukens.  Het gehele jaar door worden er tal van leuke activiteiten (de Damster stadsfeesten) georganiseerd in het centrum van Appingedam, zoals 'Be Daip', 'Artiveer' en de middeleeuwse 'Coopluydenmarkt'. 

 

Tijdens de horeca lock-down is bij één van de horecaondernemers het idee ontstaan om een culinaire wandeltocht te organiseren. Een culinaire wandeling van ca 8 km door de directe omgeving van Appingedam. Wegens groot succes zal ook gedurende de maand juni deze wandeling worden georganiseerd.

 

(Aanmelden kan via de Hop Hap Horeca website, klik hiervoor op de onderstaande button.)

 

JUNI:

De gehele maand juni kunt u op zaterdag en zondag deelnemen aan de 'Hop Hap Horeca route'. Een culinaire wandelroute van ca. 8 km door de prachtige omgeving van Appingedam waarbij u een aantal leuke restaurants aandoet waar u verrast wordt met een heerlijk hapje en drankje.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdags 15.00 uur voorafgaand aan het betreffende weekend. Deelname kost €16,75 p.p. en u kunt zich aanmelden van maandag 13.00 uur tot donderdag 15.00 uur voor het betreffende weekend via de Hop Hap website.

 

HOP HAP HORECA