Kika

De Basiliek steunt het goede doel tijdens Pasen....

 

Dit jaar hebben wij besloten om i.p.v. een leuke attentie in de boxen & bij het prachtige aspergemenu, om een mooi bedrag te schenken aan een goed doel. Deze Pasen doneren wij daarom een mooi bedrag aan 'Stichting kinderen kankervrij'. 

 

 

Help ons kika steunen en doneer ook!

 

 

 

 

Wij hebben ervoor gekozen om Bob Rusthoven uit Appingedam te steunen in zijn tocht naar de finish van de "Giro di KiKa", welke zal plaatsen van 20 t/m 25 juni 2021.

Na het Paasweekend maken wij de balans op en zullen wij een mooi bedrag beschikbaar stellen voor dit prachtige initiatief! Het eindbedrag zal bekend worden gemaakt via onze social media kanalen.

 

Bestel dus uw Paasbrunch, of diner bij de Basiliek & steun hiermee KiKa!

 

 

Fiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis IcoonFiets Gratis Icoon

Giro di KiKa         

We leven in een moeilijke tijd, het jaar 2020 was voor iedereen moeilijk door corona en de maatregelen als gevolg hiervan, nu nog steeds! Veel evenementen zijn afgelast, zo ook de Giro di KiKa welke ik zou gaan fietsen.

 

Het leven gaat echter door voor iedereen, helaas ook andere ziekten als kinderkanker. Kinderkanker is doodsoorzaak nummer 1 door ziekte onder kinderen, nog steeds krijgen ieder jaar ruim 550 kinderen de diagnose kanker waarvan 75% geneest, 25% redt het niet! Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker! Dit moet anders, U kunt helpen.

 

Dit jaar van 20 t/m 25 juni ga ik, Bob Rusthoven, weer de Giro di KiKa fietsen, 5 zware etappes in de Italiaanse Dolomieten. Hiermee wil ik geld inzamelen voor KiKa, stichting Kinderen Kankervrij. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar alle vormen van kinderkanker. Door een donatie aan KiKa helpt U mee aan:

• Verhoging van de genezingskans van 75 % naar 95% door wetenschappelijk onderzoek.

• Verbetering van de kwaliteit van behandelingen.

• Vermindering van bijwerkingen na behandelingen.

• Voorlichting over kinderkanker.

• Ondersteuning van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht Het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum voor kinderen met kanker in Europa.  

 

Net als de Basiliek kunt ook U mij sponsoren! Klik op de onderstaande button en bezoek mijn persoonlijke pagina, hier zijn meerdere mogelijkheden om te sponsoren en daarmee KiKa te steunen.

 

Alvast heel hartelijk dank.

Bob Rusthoven

 

Giro di KiKa