Pubquiz

Pubquiz De Basiliek

- 12 maart 2021 vanaf 19.00 -

 

Vrijdagavond 12 maart a.s. organiseren wij een super gezellige online pub-quiz met hele toffe prijzen, inclusief onze heerlijke "BORREL & BITES" box!

 

Geniet van een avondvullend programma inclusief; Smakelijke hapjes in combinatie met een lekkere fles wijn of een biertje, een uitdagende quiz gepresenteerd door onze quizmaster "Rick", dit alles met de muzikale ondersteuning van "Léaux & Adyara".

 

Spreek online af voor een super leuke vrijdag-avond-borrel 'online bij de Basiliek' vol gezelligheid!

 

Het inschrijfgeld bedraagt €24,95 per persoon, dit is inclusief de borrelbox en deelname aan de online pub-quiz!

 

HUISREGELS:

  • Deelname is vanaf 2 personen met een maximum van 4 personen per team.
  • Inschrijving is per persoon! (Het aantal bestelde boxen is het aantal deelnemers per team.)
  • Wil je met meerdere personen online deelnemen, of is het team verspreid over 2 locaties? Dit kan, plaats dan een nieuwe bestelling onder dezelfde team-naam en vermeld in de opmerkingen dat het een toevoeging is aan een reeds gemaakte bestelling. Let op: Er worden slechts 2 actieve toegangscodes verstrekt per team, hierdoor is een team verspreid over meer dan 2 locaties helaas niet mogelijk. In dit geval is het beter om losse teams te vormen en op deze manier samen deel te nemen.
  • De Zoom-link welke te vinden zal zijn in de bevestiging zal op 12 maart a.s. vanaf 19.00 uur actief zijn, om 19.30 uur beginnen we met de quiz.
  • Het doorgeven van de antwoorden zal via WhatsApp gaan naar ons vaste nummer, verdere informatie hierover volgt bij aanvang van de quizavond.

 

De inschrijving voor de pubquiz is gesloten, u kunt zich helaas niet meer aanmelden voor vanavond!