Noord theater

Theaterspektakel Noord

 

 

Theaterspektakel Noord is een spannende en magische voorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking.

 

Het verhaal:
NOORD is een muzikaal theaterspektakel dat zijn wortels heeft in de actualiteit maar waarin de werkelijkheid zo wordt uitvergroot dat je ogen en oren te kort hebt om alles volledig tot je door te laten dringen.

 

In NOORD speelt de Groningse bodem en het landschap een belangrijke rol. In die bodem zitten verhalen verstopt en drama’s, in die bodem zit ook de liefde van mensen voor elkaar en zelfs die van liefde voor de natuur in de breedste zin van het woord. Dat wat je in de bodem stopt, groeit er uiteindelijk weer uit als een geschenk van de aarde  aan jou. Maar besef dat er ook een prijs is aan alles wat je uit die bodem haalt.

 

Het publiek daalt mee tot ver onder de bodem van het Groningse landschap en onze aarde en beleeft mee wat Menke en haar kompanen meemaken in dit spel van bedrog, liefde, landschap en intrige.

 

Speciaal voor NOORD wordt een grote hal bij Van der Valk Groningen-Zuidbroek (gemeente Midden-Groningen) omgebouwd tot de Theaterhal Zuidbroek. De première is op vrijdag 3 september en vanaf dan spelen we een maand lang van woensdag t/m zondag. 

 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €31,00 via de website van Theater Noord.    

  

 

Bestel tickets

 

 

Maak uw theaterreservering compleet met een culinaire
beleving bij de Basiliek.

 

Kom voorafgaand of aansluitend aan een voorstelling van 'Theater Noord' heerlijk culinair genieten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! (ca. 20 autominuten van Zuidbroek.) Laat u verrassen door onze chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl u intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet. Met een uitgebreide menukaart is ons restaurant toegankelijk voor iedereen, zowel voor een heerlijke kop koffie, een lunch, borrel als voor een smaakvol diner.
 
Onze unieke locatie is vanaf iedere plaats in Noordoost-Groningen gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid (gratis) direct achter de kerk. We bieden u een culinaire beleving in een zeldzame omgeving met een heerlijke, ongedwongen en gezellige sfeer zowel binnen in onze oude kerk als buiten op ons zonnige terras. En dat in het hart van Appingedam!”
 

 

 

Theater Noord aanbieding tijdens theaterdagen:

(Reserveren kan via onze online-agenda, vermeldt daarbij in het opmerkingenveld dat u de 'Theater Noord aanbieding' wenst te reserveren.)

Lunch:

12- uurtje €12,50 p.p. 
Bestaande uit een kop huisgemaakte mosterdsoep, een ambachtelijk boerenbroodje met naar keuze; gerookte zalm, carpaccio of geitenkaas en een boerenbroodje met een bourgondische kroket. 

 

* Hierbij bieden wij de theatergasten een drankje naar keuze aan.

 

Diner:

Een culinair 3-gangen verrassingsmenu/theaterdiner (vis, vlees of vegetarisch) voor slechts €32,50 p.p. (Excl. consumpties)

 
Reserveer hier uw tafel

 

Overnachten in onze B&B de Vijgenhof:

Ook beschikken wij over een prachtige Synagoge met in het oude schooltje een luxe logies. Tijdens de theaterdagen kunnen wij uw gasten een overnachting aanbieden in onze studio voor slechts €99,00 p.n (Excl. ontbijt).

 

(Let op: Wij beschikken over slechts 1 accommodatie, deze kan geboekt worden onder vermelding van 'Theater Noord', dit is op basis van beschikbaarheid.)

 

Boek hier uw overnachting