High Tea de Basiliek

Restaurant de Basiliek

Een High Tea in restaurant de Basiliek vind plaats in een historische setting. De huidige kleine neogotische kerk werd na een landelijke inzamelingsactie in 1900-1901 gebouwd naar een ontwerp van de architecten Gerardus Adrianus Ebbers en A.J. van Schaik. In 2017, na diverse andere functie te hebben vervuld, werd de kerk grondig verbouwd en was restaurant de Basiliek een feit.

Behalve heerlijke à la carte gerechten zijn we in 2019 gestart met de High Tea en High Wine. Door samen te werken met lokale partijen, o.a. het bakkershuisje, kunnen wij u laten genieten van smaak en sfeer.

 

High Tea smaakbeleving

In samenwerking met het Bakkershuisje en het Theevrouwtje hebben wij een heerlijke High Tea combinatie van zoetigheden gecombineerd met huisgemaakte sandwiches en een verse smoothie voor u samengesteld. Voor € 19,50 per persoon kunt u al genieten van onze 'High Tea de Basiliek'.

Heeft u dieetwensen voor de High Tea zoals lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of een allergie waar we rekening mee moeten houden, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld van uw reservering.

 

 

Heeft u iets te vieren?

Een teamoverleg of een gezellige vriendinnenmiddag? Dan is een High Tea wellicht een goed idee voor uw uitje.

Een traditionele High Tea bestaat uit een aantal elementen; zoet, hartig, chocolade, verschillende theesoorten en natuurlijk de traditionele scones. Alles wordt met zorg geselecteerd en met liefde voor u bereid. U moet denken aan verschillende sandwiches, scones met jam en room, heerlijke mini gebakjes vers sap of een smoothie een een ruim assortiment aan verschillende theesoorten.

Alles is in restaurant de Basiliek aanwezig om de High Tea te beleven en te genieten.

 

High Tea met vrienden, team of familie

Om te genieten van een High Tea met al dit lekkers met familie, vrienden of team dient u minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

 

Reserveren High Tea

Reserveren kan makkelijk en snel online via het contactformulier, vul uw gegevens in en wij reserveren een plekje voor u in ons restaurant of bij mooi weer op ons terras.

 

Reserveer een High Tea