Bezorgservice

Lieve gast,

Aankomende week staat bij ons in het teken van de voorbereidingen voor de komende feestdagen, om deze reden hebben wij besloten om geen bezorg- en afhaalmaaltijden te verzorgen. (Week van 21 december). Afgelopen weekend was dan ook voor dit jaar het laatste weekend waarin wij vele mensen hebben mogen verblijden met onze heerlijke menu's, na een kleine tussenpauze hopen wij u in januari weer te mogen verblijden met nieuwe gerechten.

Onze kerstbrunches en kerstdiners zijn volledig uitverkocht deze kerst, wij zijn iedereen hier ontzettend dankbaar voor en wensen u allemaal een culinaire kerst toe!

Van zondag 27 december 2020 t/m dinsdag 5 januari 2021 is de Basiliek gesloten. Vanaf woensdag 6 januari starten wij alles weer op m.b.t. de bezorg- en afhaalmaaltijden, zodat u vanaf donderdag 7 januari weer heerlijk kunt genieten van onze heerlijke menu's.

Wij willen iedereen bedanken voor alle bestellingen en steun deze afgelopen periode. Zonder onze gasten konden wij dit niet doen! Ook ons is de hele Corona situatie niet in de koude kleren gaan zitten, na een korte rustpauze zetten wij onze schouders er weer onder zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze prachtige gerechten. Uiteraard hopen wij u zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in onze prachtige Basiliek! 

 

Wij wensen u fijne feestdagen & een gezond en voorspoedig 2021 toe!

 

Team Basiliek